Nuffnang Gadget

September 8, 2017

Buku Dapur Eat Clean...

Cerita 2 minggu lepas...
masa tu bawa budak-budak dan anak sedara jalan-jalan di Jusco Seremban 2...
playing time dengan budak-budak...

Kebetulan tempat main tu dekat dengan Kedai Buku Popular...
terjumpa pulak Qekra buku ni...


Dapur Eat Clean - Cabaran Untuk Kurus ...

selalu tengok menu untuk eat clean ni search kat pakcik google jer...
tapi bila dah ada buku, why not belikan sebagai panduan...
boleh jugak kita eksperimen dengan menu-menu yang disarankan...

eh, korang jangan pulak kata Qekra on diet tau...
tidak tidak haha...
saje nak pelbagaikan menu dalam masakan...
lagipun yang sukanya menu eat clean ni suggest makanan yang fresh yang tak dimasak macam salad, buah-buahan, yang kurang kalori macam oats, telor, ayam...


Ni salah satu resepi yang Qekra try...
ayam grill bersama lada hitam...
Qekra makan dengan salad timun dan roti sapu margerin...
sedap jugak...


4 yang komen:

mama tisya said...

Slalu tgk menu eat clean, tp blum cuba hehe

Petak Bunga said...

kebanyakan memang jenis gril2 kan..
bagus lah org yg boleh jga mkan selalu..

+ e.z + said...

macam wajib beli je tuh kan? ez mmg suka menu macam tuh esp utk dinner

Azhafizah Md Nor said...

fiza pun beli buku senang. senang untuk rujukan :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com