Nuffnang Gadget

May 13, 2016

Testimoni Shawl ZA. Jom baca...



ha, ingat lagi tak Kak Alycia pernah promote Tudung Instant Shawl ZA...
boleh terus klik FB  SHAWL ZA --> https://www.facebook.com/Shawl-ZA-1648183482115574/
ni ada beberapa testimoni dari customer yang telah membeli Shawl ZA...
jom baca...






so, apa tunggu lagi...
lagi-lagi dah nak raya...
orang pompuan ni kalau nak melaram masa raya memang sentiasa kata tudung takde kan...
padahal dah penuh dah 1 almari hehe...

so, cepat-cepatlah ke so, jomlah ke Page FB Shawl ZA...
Ingat tudung ingat Shawl ZA ehhh tetiba ada slogan hehe...


1 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

tahu takpe kak..asyik bising takde tudung padahal koleksi tudung berlambak.
Tq share..nanti nak tengok tengoklah

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com