Nuffnang Gadget

April 27, 2016

Nak Beli Tudung? Belilah di Shawl ZA...

--  STICKY MODE UNTIL 27 APRIL 2016 --



sekarang ni semua pun nak mudah...
shoping paling mudah sekarang ni beli online jer...
tak payah nak fikir nak carik parking, nak berpeluh bagaikan...
lagi-lagi yang ada anak kecik, lagilah nak kendong semua bagai...
oh cannot, mak stress...

ha, ni Kak Alycia nak promote sikit pasal FByang menjual tudung secara online...
boleh teru klik FB  SHAWL ZA --> https://www.facebook.com/Shawl-ZA-1648183482115574/
paling femes sekarang ni tudung instant...
mudah dan cepat dipakai...

sekarang ni SHAWL ZA tengah buat promosi gila-gila...

***FREE POSTAGE***

Sepanjang minggu ini Shawl ZA akan memberikan FREE POSTAGE utk semua koleksi kami..dengan syarat pembelian mestilah 5 helai daripada mana2 koleksi yang disukai..πŸ‘πŸ‘
Dan...
Dapatkan SHAWL PERCUMA..
apabila anda LIKE page Shawl ZA share pos ini dengan komen 'Saya suka Shawl ZA' dan tag 5 orang rakan anda.Senang kan?
3 pemenang akan dipilih secara rawak.
Tarikh tutup-30 April 2016 jam 12.00 tengah hari..
Tq..😁😁

ha, suka tak suka tak...
so, jomlah ramai-ramai ke Page FB Shawl ZA ;)

Nak tengok testimoni klik SINI...


2 yang komen:

nila anggraini said...

Wah nampak menarik...kalau komen kat sini takde dapat shawl ke..? Hehehe

Zabrina Ar said...

Komen kt page lah dear..
Shawl ZA

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com