Nuffnang Gadget

December 29, 2015

Brownies Kedut Sedap Dari #TheKitchenChuds...

Assalammualaikum...
lambat sikit Kak Alycia update blog harini...
maklumlah dah 5 hari cuti kan...
lemau kejap...
ehh, semalam pun Kak Alycia sambung cuti lagi 1 hari sebab ada orientasi darjah 1 Abang Adam...
memang sindrom mak-mak kan anak nak sekolah, mak yang lebih neves...
tu yang kena ambik cuti tu hehe...
pasni lah kak Alycia cerita pasal hari orientasi Adam...

ni nak promote sikit bisnes kek member zaman-zaman belajar dulu...
kek brownies kedut ni memang sedap sangat...
member tu namanya Yan, duduk jauh nun di JB...
tapi sekarang apa susah, semua pun online...
haritu trylah nak rasa 1 brownies kedut ni, harini order 2 hari dah baru dapat sebab pos laju...
tapi kek masih elok tak berderai pun...

dan bestnya kek brownies kedut  tu sedap sangat...
nyum-nyum...

-- ni kotak kek brownies tu --

-- tadaaaa, see brownies yang dah dibuka dari kotak.. tak pecah pun kan walaupun dihantar guna pos laju --

pastu dalam kotak tu Yan siap letak sekali filling coklat dan karamel...
tapi kak Alycia suka makan kosong-kosong macam ni...

-- yang dah siap dipotong... boleh terus ngap masuk mulut --

memang melting sungguh kek brownies kedut ni...
lain kali boleh order lagi...
kalau korang nak order boleh terus cari di IG @noorzahianmdjemadi atau google 
hastag #thekitchenchuds...

ha, bolehlah deal order dengan Yan nanti yer...
dan rasa brownies kedut-kedut yang sedap ni ;)


3 yang komen:

Eda Ejai said...

baru tengok pon dah teliur dah..

Azhafizah Md Nor said...

sedapnya! teringin pulak

~sue~ said...

yummy..nampak pun sedap..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com